Usch va de smyger

Nu har vår moderatledda regering höjt skatterna på bensin, diesel och snus.. ja det finns säker flera smyghöjningar som är gjorda men de här tre.. hotar ju att förgöra oss svenskar totalt… Det blir svindyrt att köra bil. Och jag som älskar att köra bil hur ska det gå.. Det värsta är ju att den samlade pressen i Sverige inte har fått veta något.. Det är inte mycket skrivet om dessa förskräckliga skattehöjningar som moderaterna tvingar på oss… Kan det ha något samband med att det är moderata intressen som snart äger all massmedia i vårat land?? Om höger pressen stoppar huvudet i sanden när det gäller orättvisa skattehöjningar.. så kanske vi missar det och… då finns de inte.

Appropå stoppa huvudet i sanden, så säger man ju att strutsar gör det. Men i Kimstad är det någon som stulit en djäkla massa strutsar och förmodligen gömt hela strutsarna i sanden… Polisen lägger ned utredningen.. för trots att de stoppat sina huvuden i sanden för att se var strutsarna är.. så har de inte hitta några.. Jag undrar om Ture Sventon.. den gamla stjärn-detektiven möjligen har tid att åta sig fallet.

Han kan väl göra som den samlade läkarkåren tycker.. Betala läkarna mer, så kan de jobba långt utöver vanlig pensionsålder och på det sättet lösa läkarbristen.. Tror jag inte en sekund på… gamlingar ska kanske inte få köra bil men här menas det att gamla läkare ska få köra kniv… Nej gud bevare oss. Det måste vara bättre att de unga aktiva läkarna jobbar när det ska istället.. De är ju nästan jämt komplediga..

Nehä.. nu måste jag ut och köra bil och det svider i plånboken.. det lovar jag.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *