Underbar morgon

Solen segar sig upp.. mycket motvilligt, ungefär som jag idag.. Långt ner i syd ost tittar den fram för att se hur det ser ut med dagens arbete. Ok sa solen, lika bra att sätta igång. Det är mycket kall luft Kung Bore har spridit ut så det gäller att samla sig ordetligt med motelden. Långsamt segar hon sig upp, procent för procent… nej vad säger jag, grad för grad ska det ju vara. Annars kan man ju tro att jag skriver om mitt parti.. och det gör jag.. inte. Solen motar kalluften framför sig och enligt min senaste rapport håller Bore ställningen vid Hällesta just nu.. men han kommer att få ge sig.. Risken är ju att han Kung bore alltså, kommer att slå tillbaka inatt med hjälp av mörkrets krafter..

Nu får vi hoppas att ljusets krafter kan få Kommunalrådet Hildebrand att beordra Vård och Omsorgs kontoret i Norrköping att omgående ändra på det “politiska självmordbeslutet” att en gammal kvinna fått betala in för mycket för sitt vårdboende. När felet uppdagades, vägrar Vård och Omsorgskontoret inse sitt egna ansvar och skyller helt ifrån sig… Usch så ynkligt… Allt detta enligt Norrköpings tidnings sportbilaga… Folkbladet (m)

För.. sant som är sagt.. svinhugg går igen.. Det blev en jägar varse när han skadeskjöt ett vildsvin. Svinet gillade inte att bli skjutet så det försvarade sig till.. sista blodsdroppen, vilket så när kunde blivit jägarens sista strid också.. Det var nära shack termen Remi..

Nu ska jag ge mig ut och hjälpa solen i dennes kamp mot Kung Bore. Jag ska med glada tillrop och med vårabete på båten, stötta solen i hennes oförtröttliga kamp mot mörker och kyla.

God dag.

2 comments

  1. Jag håller med att det var ynkligt, hon hade ju också fått hjälp av någon ansvarig. Hade det varit tvärt om hade hon blivit betalnings skyldig alldeles säkert.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *