Trött idag..

Jag var på ett årsmöte i gårkväll. Norrköpings radioamatörer hade möte. Bra möte spännande program gott kaffe och framför allt goda bullar. Jag blir imponerad av att det kommer så många av medlemmarna i denna förening. Det tyder på ett stort intresse för det vi håller på med. Spännande teknik snabb utveckling mycket dator i kombination med avancerad radioteknik. Mycket trevligt. Men som sagt trött blir jag av detta nattsudd.

Appropå trött, så är det tur att jag inte är pilot. Ryanair flygbolaget som kör med sina egna regler… kör också med trötta piloter. Luftfartsinspektionen tvår sina händer och säger “vi saknar verktyg för att göra något åt detta” Konstigt så handfallna våra myndigheter är när det gäller.. utom när det gäller deras löner förståss.. då har de ett enormt ansvar och en kompetens som är nästan oersättlig… Men jag har verktyg.. och du har också verktyg… Vi ger helt enkelt tusan i att flyga med Ryanair så länge deras ledning intar denna kompromisslösa hållning. Det är skarpa verktyg.. Vad vi ska göra med luftfartsinpektionen är väl en fråga för regeringen… Om de nu förstår det, de verkar ju inte ha så stort ansvar för något..

Appropå ansvar.. Är det någon som har sett till min nya partiledare… Jag undrar vart han har tagit vägen..

God dag.

1 comment

  1. Håller absolut med om Ryan air, inte att de skulle vara dåliga för det vet jag inget om. Men att bästa sättet att sätta press på företag är att inte köpa tjänster av dem. Tänk om ex. de som köper omsorgstjänster inom kommunen skulle kunna välja att köpa dem av en annan. Då skulle socialstyrelsen slippa att göra återkommande anmärkningar på samma brister. Uppenbart lika tandlöst som luftfartsinspektionen men helt andra möjligheter att uppbringa den konsumentmakt som du efterfrågar.
    Vad gäller eran partiledare så är det sista jag hörde att han skulle skickas på kurs för att bli socialdemokrat….Hur som helst så tror jag faktiskt att han är ganska vettig, trots sin fackliga bakgrund.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *