Inget idag

Idag blir det ingen blogg. Tyvärr, för jag tror att bloggar är bra. I går tex då skrev jag om den moderata socialförsäkringsministerns sätt att strunta i vad riksdagen beslutat om sjukförsäkringsreglerna.. På eftermiddagen igår, så bad han om ursäkt.. Han socilaförsäkringsministern alltså.. nu lovade han att ta riksdagens beslut på fullaste allvar.. Så om du nu var så att han hade läst min blogg, så vad det väl tur att jag skrev en då…

Skolorna i allmänhet och grundskolorna i Norrköpings kommun i synnerhet, har jag också skrivit om.. ganska ofta. Jag tycker inte om att vi har en grundskola som tillåter våra barn att misslyckas i skolan. I min kommun som borde styras av socialdemokratiska värderingar.. misslyckas ganska många. Orsak… resursbrist.. hur man än försöker slingra sig i retorisk floskler, så är det resursbrist.. Nu vet jag inte om skolkommunalrådet har läst min blogg men jag ser ju i hans uttalande och insändare, att han börjar hålla med mig. Nu senast kom kommunstyrelsens ordförande i sin blogg och sa att möjligen kan de ha rätt som säger att det måste vara mindre klasser… Ja ja bara möjligen. Jag hoppas att hans lite ändrade inställning är resultatet av att han läser min blogg.. Då har min blogg gjort nytta.

Och det tror jag att alla bloggar gör.. ja kanske inte riktigt alla, så du som har åsikter och insikter.. skriv blogg, skriv insändare.. ge aldrig upp vi kan påverka…

God dag.

1 comment

  1. Fortsätt med att skriva blogg Jan-Åke. Den påverkar oavsett om du får kvitto på det eller ej. Varje droppe i vatten ger vågor som kan växa sig starka eller påverka åtminstånne lite åt rätt håll. Dina blogginlägg leder alltid till vågor åt rätt håll ibland små ibland riktigt stora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *