Frågan avgjord.

Gårdagens fråga, “Bra färg jättedyr eller hyfsat bra färg betydligt billigare” fick sitt svar ganska enkelt. Jag hade färg kvar från förra året.. det bara stod en burk där i mitt förråd, den var gratis.. i år alltså. Så man ser… de bästa lösningarna finns ofta i närheten.

En annan lösning som finns i närheten är pressen.. (högerägda tidningar mm) som just nu visar ett lysande exempel på hur de vinklar sina nyheter. Försvarets forsknings institut FOI är anmälda för misstänkt brott.. Åklagare har startat en förundersökning. Den moderata försvarsministern.. Tolgfors, ifrågasätts om han har sagt sanningen i frågan om Saud Arabien. Eller om det möjligen är så att han är totalt ovetande…. Ja han är ju moderat så visst kan det vara så. Men.. hur går nu pressdrevet?? en försvarsmyndighet med åtalshot.. en försvarsminister som kanske ljuger, en stadsminister som inte säger något.. Och höger pressen bara glor… Inget mediedrev inga stora braskande rubriker, inga hemliga “läckor” inga interna SMS med sanningar inga blöta ögon av indignation… Sanningen är att Högerpressen inte vill att vi ska få veta detta om vår höger regering. Tänk bara om det hade varit socialdemokraterna som hade haft detta på sig…Då djävlar.

Annie Lööf den här unga snygga centerpartisten, vill sänka lönen för alla ungdomar. Det skulle skapa arbete för ungdomarna om de jobbade nästan gratis.. Hon Annie Lööf är en ny ung och oerfaren Centerpartist, men hon har fått en lön på 150000 kr varje månad.. Då är det inte frågan om att köra med sänkta löner inte.. Vänta bara när vi slutar se på hennes skönhet och istället lyssnar på vad hon säger, då kommer centern att ramla ur riksdagen så det bara fräser om det..

Nääe nu blev det visst bara politik idag.. å andra sidan så är väl allt politik och politik är att välja. Enlig en känd Olof Palme. Väljer gör Norrköpings kommunstyrelse i april, de ska välja på att ge grundskolan ökade resurser eller att anmäla sig på arbetsförmedlingen efter nästa val… Lycka till säger jag och alla grundskole elever..

Själv väljer jag ytterligare en dag i solen och njuter av våren. God dag.

1 comment

  1. Ja du jan-Åke, det börjar bli som när vår dåvarande regering fick hjälpa CIA att flytta fångar till Egypten. Det är inte bra. Sen måste Du förstå att våra skattepengar måste gå till BROAR i Norrköping!!! , det måste även eleverna i grundskolan tycka att det är bra. Eller hur ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *