Måndagmorgon..

Passa dig, stod det i mitt horoskåp. “Någon väntar att du ska lämna en blotta”… Inget vidare att börja en ny vecka med denna varning.

Jag funderar misstänksamt.. vem vill mig illa.. vem väntar på att jag ska göra bort mig.. Vad kommer denne någon att göra då??

Inget vidare med dessa tankar en sådan här solig och vacker morgon. Jag skakar av mig obehaget.. Klart att jag gör tavlor, klart att jag inte är alla till lags, klart att jag lämnar blottor.. men en sen då. det får jag väl ta. “jag är som jag är och inte som jag ska”.. den tesen är bra och den står jag för. Sååå, viktigast av allt är att man är sig själv till lags. Då är jag nöjd och blir heller inte så irriterad på andra..

“Man älskar sin nästa så som sig själv”.. Vilket betyder att om jag är sur mot andra så beror det på att jag inte är nöjd med mig själv.

Med detta som grund så tänker jag inte skriva något surt… idag. Jag ska bara berömma tex den underbara konsert jag var på i Hedvigs kyrka i Norrköping i lördagskväll. En amatörkör “Nostagiks” gjorde ett underbart framträdande med spännvidd i musiken så man baxnade. Mycket bra.

Nu fortsätter rustandet av båten så det ska bli klart till sommaren. God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *