Våga tänka… nytt.

Vi måste tänka nytt, vi måste hitta nya arbets sätt, vi måste titta på det här och hitta ett nytt förhållnings sätt… Typiska politiska modeord.. känns de igen? Nu är det hög tid att våra politiker använder sig av alla sina skapa uttryck.

Det gäller Norrköpings flygplats, som hamnat i ett akut läge, igen och igen och igen.. Stoppa nu detta dyrbara spektakel. Vi.. skattebetalare i Norrköpings kommun vill och kan inte hålla flygplatsen under armarna. Eftersom de inte klara att flyga själva, så får de bli på backen.. Norrköpings kommun lägger 30 miljoner om året på stöd till privatflyget på kungsängen.

Revirbevakande och inskränkthet hindrade byggandet av en storflygplats mellan Norrköping och Linköping på 90 talet. Nyköping tog chansen med framgång, de har idag en lönsam flygplats.

Se nu till att revirbevakandet inte ytterligare en gång får hindra förnuftet. Lägg ner kungsängen och utveckla lokaltrafiken till Linköping och Nyköping istället.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *