Här händer intet..

Vi ligger fortfarande kvar i Byxelkrok.. Här är det någon magisk krok som håller fast oss..

Nävars dels är det vädret.. eller snarare smhi. De hittar ingen konsekvens i sina rapporter. Det är stora variationer från den ena till den andra. Vi vill ha vindar för forsatt segling söder ut men inte då.. Att de inte kan fixa det då.

Men så är det den av borgarna så hyllade apoteksreformen.. Vi väntar på medicin, som är viktig. Men si.. tillgängligheten på apotek har ju bara ökat i storstäderna, där trängs apoteken i de stora affärscentrumen. tre fyra stycken på samma ställe… Men på öland.. här har de tillochmed stängt på lördagarna, de två som finns.. Dålig service tycker jag.

Just nu skiner solen från en molnfri himmel, varmt och skönt. Men det blåser nämligen tämligen, byiga vindar i stan och stadiga vindar i byn.

Vinden är sydvästlig.. Det betyder att vi får kryssa om vi ska söder ut… men nehä dö, vi väntar. Vi sitter ju inte i sjön här.

Segla lungt.

1 comment

  1. Det är nog bara bra att det inte går för fort fram! Då skulle ni kanske inte hinna med att se allt vackert. Lågtrycket utanför Ålesund kommer snart att förflytta sig åt nordost och då kommer nordvästvinden till er! Lycka till och vi ses.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *