Vandra i moln..

Dimma och hot om åska, håller oss i ett järngrepp. Men det kanske inte gör så mycket. Vi ligger alltså indimmade… i Kristianopel och har det riktigt trevligt. I går hade vi besök av “svärföräldrarna” med middag på världshuset. Blues musik uppträdande, kyrkomusik och som pricken över ii:et spontanspel med två dragspelare och undertecknad på fiol. Himla kul.. iallafall för oss som spelade. Vad de andra tyckte vet jag inte, men det var många som lyssnade.

Idag blir det loppis på torget. Det brukar dra mycket folk så det ska bli spännande att se allt trevlig som kan hända. Öppna sinnen och spontanitet bra förutsättningar för trevligheter.

Läser Thomas Bodströms bok, “innifrån” Stackars Thomas Bodström… han tror att hans verklighet är densamma som andras verklighet.. Inte konstigt att vanliga socialdemokrater inte känner igen sig idag.. Det är inte bara här i Kristianopel som dimman ligger tät..

Nå, det var det jag inte.. skulle skriva om.

Segla Lungt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *