Det är gott att må bra..

Nu har man konstaterat det jag vetat länge.. choklad är gott.. Dessutom är det bra för hälsan. En ny studie påstås visa att en liten bit choklad varje dag, sänker blodtrycket och rensar blodådrorna.. Rena hälsokosten alltså.

Man kan också konstatera att ökad konsumtion av chohklad är hälsosamt för de som tillverkar chokladen… Wille Wonka´s chokladfabrik tex.

Man kan också notera att ett glas rödvin är bra förhälsan. Lägg därtill att promenader, gärna långa sådana, är rena styrkemedicinen.

Att ägna sig åt kultur, skratta gott och njuta av god musik eller teater, står högt på hälsolistan.. Sammantaget betyder detta att följer vi alla dess goda råd så mår vi bra…

Ja hmmm, kanske ska vi undvika teater.. För på Norrköpings teater håller taket på att spricka, bitar kan ramla ner på publiken. Och.. får man teater i huvudet, så kan det lätt uppstå ett inferno..

Nu kan man ju tycka att det vore en enkel sak för Norrköpings kommun att laga taket på teatern. Men si det går inte. Där kan inte de som bestämmer komma överens om vem som ska betala reparationen. Jag säger bara det att BYT UT de som inte kan komma överens, det finns säkert andra som kan de uppgifterna och.. kan komma överens..

Men förall del, det kanske inte finns några pengar att reparera för. för den nya fiaskosatsningen på fotbolls EM för damer.. spränger alla budgetar.. Och som vanligt är det ingen som förstår… Jag tycker att vi ska sätta in människor i kommunen som förstår.. Istället för alla dessa som inte förstår.. Byt ut dem!

Nu ska det bli snabbtåg till Östergötland, ostlänken ska byggas. Moderaterna slog på stora trumman igår.. Och alla våra andra små(moderater) i kommunerna..och förall del en del sossar också.. hallade på huvudet och började nästan prata i tungomål.. av hänförelse.. Men jag säger bara det.. Att när det gäller moderaternas löften, så vill jag se dem först innan jag tror på´t..

Se bara hur det har gått med “Förbifart Stockholm” kommer ni ihåg vilken propagande moderaterna spred då, till förra valet? Här skulle minsann byggas förbifarter bara det fick ha regeringsmakten.. Har någon sett av förbifarten… inte ens i förbifarten har man sett någon förbifart.

God dag.. av bara farten.

3 comments

  1. Ja du Jan-Åke!Svmp har visat vad man kan! Så jag rekommendera byte i Norrköping! Du får kanske följa med ännu mera i debatten för att se vad som händer 🙂

  2. Ja du Jan-Åke! Sossar eller moderater så vill vi att signalera och växlarna ska fungera för vår järnväg! Att Allianspartierna säkrar att det inte blir signalfel mellan Norrköping och Norsholm kan väl inte vara något att kritisera?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *