Bröllop..

Jag har varit på bröllop den gångna helgen. En mycket tillfredställande upplevelse. Vackert brudpar, vacker kyrka (S:t Olof i Skåne) Vackert väder och vacker natur. Men framför allt.. dessa underbara ungdomar. Först och främst brudparet (min son och hans vackra Maria) men också den stora mängd ungdommar som var samlad där. Brudparets vänner. Det var underbart att se och få prata med alla dess trevliga och kloka ungdomar. De som ska ta hand om framtiden och vårda den. Efter det mötet så känner jag ingen oro för framtiden, de kommer att fixa den. Tack alla på bröllopet.

Jag har varit så uppfylld av denna positiva händelse så det är med svårighet som jag tar in att Norrköpings kommunfullmäktige, våra valda ombud, har klubbat en budget för nästa år. Men jag hoppas att jag kan känna tillförsikt också för vår lokala framtid. Jag hoppas att den skola som skall utbilda flera ungdomar till kloka vuxna, nu har fått de förstärkningar som de så väl behöver. Jag hoppas att våran vård av äldre, handikappade och sjuka också har fått de förstäkningar som de behöver, med tanke på att antalet äldre ökar.. Jag hoppas att allt annat som kommunen lägger pengar på, noga granskas av kommunfullmäktiges ledamöter, innan det läggs en spänn på något. Jag hoppas att allt som det satsas pengar på ska skapa en stor mängd arbetstillfälle här i vår kommun och för våra.. kommunmedborgare.

Om så är fallet känner jag trygghet.. Annars känner jag oro.. inte bara för mig och övriga medborgare, utan kanske framför allt för mitt parti. Mitt parti, som alltid har stått som garant för trygghet för alla, inte bara några..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *