Det hänger på håret..

Ja inte så att det är någon fara, det kan nog hänga på håret ändå. Jag har funderat mycket på om kvinnor är smartare än män.. Även om det sitter hårt åt så får jag nog säga att jag har vissa misstankar om att det kan vara så. Ja naturligtvis inte generellt.. Det finns ju kvinnor som är riktiga puckon.. tex i amerikanska ledningskretsar, ingen nämnd och ingen glömd.. Men väldig många vanliga kvinnor, de som man träffar varje dag.. visst sjutton är de smarta. En del använder dessutom sitt smarta sätt till något gott. Då framstår de som vänliga, snälla, driftiga, ordningsamma, nogranna och pålitliga..

Nå vad har detta med håret att göra.. Ju många av kvinnorna har långt hår. det tvättas dagligen och framförallt borstas det dagligen. Vad händer då.. Jo huvudet får massage på utsidan.. Alla andra muskler mår bra av massage så självklart gör “huvudmuskeln” det också. Massagen ökar blodcirkulationen också i huvudet och det måste bara vara bra..

Så nu tänker jag köpa en hårborste en sådan där med runda pigga, och börja borsta håret varenda dag, det kanske hjälper. Visserligen är det ju lite tunnt med hår här och var men.. då gör borstandet dubbel nytta. Därför alla män…

Ska vi kunna hänga med kvinnorna intellektuellt.. så låt håret växa, tvätta det varje dag och borsta (håret alltså) så mycket ni orkar..

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *