Hårda tag..

I många sammanhang förordas “hårda tag” för att tala om var skåpet ska stå.. En del slår sina barn, som de älskar mest av allt. En del slår sina fruar, som gör allt för dem. En del sparkar och slår sina hundar, fast att de underkastar sig husse och matte totalt. Andra använder våld för att skapa sig en känsla makt och betydelse..

Israel, har i femtio år.. använt sig av “hårda tag” mot sina grannländer. Jag kan inte se att de har skapat något annat än olycka och elände. Men de fortsätter ändå.. Hur är de funtade??

Jag har en hund, delad vårdnad. Jag fick en fråga hur det kommer sig att han, hunden, är så lydig och följsam.. Jag svarade att det beror på att han aldrig har fått en spark eller varit utsatt för hårda tag. Jag tror inte på hårda tag.

1 comment

  1. Håller med dig. Dessutom hörsammar vovven enbart tonläget på husse alt. matte som kan säga hur elaka saker som helst med en len röst, medan människosläktet kan skada varandra med både ord och slag. Önskar jag var en vovve hos en god husse

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *