Snöfall..

Helt normalt med tanke på årstiden, så har det snöat.. Värde inflationen har urholkat orden “Snöoväder och snökaos” De som drabbas av dessa värdeord verkar var de som kör sina bilar, lastbilar och bussar med för dåliga däck.. Hur kan man bara tänka sig att ge sig ut med en lastbil med släp och totalvikt på ca 70 ton… utan vinterdäcka när det är snö och halt… Så också med bussarna, varför har de inte ordentliga däck på?

Så har vi all personbilar… Varför tror dess förare att det går att köra lika fort på vinterväglag som på sommarväglag… De måste fatta noll. Varför i hela världen fattar de inte att de ska hålla rejäla avstånd till framförvarande bil… På vintern och i vinterväglag visar det sig vilka oerhört okunniga och fullstädigt stolliga chaufförer en del är..

Istället för att säga att jag har inte använt mitt omdöme… så säger man att det är snökaos… Skitsnack!

Att tågen inte håller tider eller fungerar beror inte heller på någon “snökaos” det beror på dåligt underhåll både på tågen och på banorna. Naturligtvis också på att det har packats in en sanslöst stor mängd tåg på banorna. De tål ingen störning utan att störningen fortplantar sig och tilltar. Här är det dåligt omdöme också.. Inte snöfallet som är orsaken.

Skäms på er som skyller på snöfallet..

God snödag på er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *