Inte bara spöken går igen..

Allt upprepar sig.. Nu står de här, båda två och tittar uppfodrande på mig. Kom nu.. Vi vill gå ut! Att det är snö ute och kallt som attan det struntar dom i. De bara ska ut.. Det drabbar mig.. Jag som inte vill gå ut i snö och kyla.. Ja ja det är väl bara att ge sig. Det får jag göra varje gång de är här. Ge mig och ge mig ut alltså.. Hundar är underbara.

Appropå upprepa sig.. Elsituationen i lande såg väldigt god ut nu i höst. Rörligt elpris sa alla det kommer att bli billigast. Därför band jag mitt elpris.. Förklarade för hustrun att de kommer snart att fixa så något kärnkraftverk stannar och då kommer priserna att stiga direkt.. Så, nu har den första reaktorn stoppats. Det förvånar mig intet.. om det blir fler. Det kommer att upprepa sig..

Appropå upprepa sig, så är det många som har uppretat sig.. Åtskilliga har sagt mig att gårdagens blogg var rätt.. Att köra försiktigt i snön är självklart.. men har många sagt, varför i helvete har inte tungafordon, lastbilar och bussar.. vinterdäck på.. Folk blir jätteuppretade på detta.. Jag kan trösta alla, i kommande årsskifte träder en ny lag ikraft. Då kommer alla tunga fordon också att vara tvungna att använda vinterdäck.. Men jag vet inte på hur många hjul.. Kanske bara på drivhjulen?? Jag ska kolla det. Återkommer..

God vinterdag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *