Lucian med sitt änglahår..

Av Lucia inte ett spår, trots spårsnö. Jodå, jag såg Lucia föreställningen på TV 2. Den var bra, som vanligt. Men i verkligheten.. nä nä inte något. Inget konstigt med det. Ute är det 20 grader kallt och vem sjutton vill ge sig ut i ett tunt linne.. Luciorna är lika frånvarande som den här.. Globala uppvärmningen. Var är den.. Hur kan man tro på sådant när termometer säger -20… jag bara undrar.

Appropå att tro på något.. Moderaterna i Sverigen tror inte på EU´s bankunion.. Moderaterna har sagt nej, till svenskt deltagande. Detta för att värna skattebetalarna i vårt land… Men jag tro att det är för att värna bankerna… Inte tusan vill svenska bankerna ha någon EU insyn i sina affärer inte.. Jag undrar vad de vill dölja?? Nåja i sak håller jag för en ända gångs skull med Moderaterna.. Jag vill heller inte ha för nära hopkok med EU.. Men å andra sidan så har jag aldrig tyckt att det skulle vara bra.

Sist, men inte minst, så måste jag säga att en del gör vad som helst för att fötjäna sitt uppehälle.. En ung kvinna lät plastik kirurger placera in 3,8 kilo kokain i hennes bröst. I tullen uppgav hon att det var inplantat… Och det var det ju… Men nu har hon många års fängelse att vänta för narkotika smuggling, så visst förtjänade hon sitt uppehälle på sätt och vis.. Censur.. Så måste jag säga att visst har kvinnobröst historisk farsinerat.. och inspirerat många, i synnerhet män och bebisar. Men nu förstår jag varför de också kan vara beroendeframkallande. Censur…

Nu är det bäst att jag slutar… God dag på er och… se upp med er lucia, men vet aldrig vad som kan hända..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *