Inte mycke till blogg.

Nej idag blir det ingen blogg. Jag har fått annat för mig av brådskande natur.. Det är med mig som med polisen.. Jag har så lite resurser så jag måste prioritera bort nästan allting. Trots att jag aldrig har haft så gott om tid som nu..

Märkligt. Men jag har som sagt lärt mig av polisen när de säger stt “vi måste prioritera annat” om i stort sett allting. Vad är det egentligen dom gör..

En kvinna skadades av nedfallande isblock.. Njaeä säger polisen vi har lagt ner det utan utredning.. De får göra upp själva. Märkligt.. fastighetsägare har lagstyrt ansvar och brister det så ska det naturligtvis utredas och åtalas.. Åtalet avgörs av åklagaren inte av polisen..

Jaja som sagt jag har inte tid, återkommer imorgon.

God dag, kör försiktigt och .. håll avstånd till allt och alla..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *