Dan före doppar.redan..

Ja det är nära nu, för alla som väntar på jul. I morgon börjar julen.. sluta.. Just det, så fort något har börjat så närmar sig slutet. Julkalendern är inget undantag.. Bra har den varit till och med mycket bra.. iallafall för mig. Undrar hur barn som har sett den tänker. Men nu närmar den sig slutet.. Skit också, vad ska jag göra med den här kvartens tomt.rum som nu kommer att bli. För tomt.en vikarierar ju bara på julaftons eftermiddagen.

Nåja det är som med Mayafolkets kalender, den tar inte slut.. Den bara börjar om. Nu får vi se fram mot nya tider. Solen har vänt och är på väg häråt igen, semlorna kommer att dyka upp snart nog… om inte redan föräxten.. Snödroppar och krokusar. Löven (eller Lövén) slår ut, sommarlov, semester och så… plötsligt är det 1:a advent och en ny julkalender tar vid..

Men det är ju en del att klara ut inna den nya julkalendern sätter igång.. så det är säkrast att sätta lite fart nu..

Vi ses efter Jul.. tror jag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *