Träningsläger..

Jag är på träningsläger. Hårdkörning minsann.. Jag är ju naturligtvis hemma men är hundvakt.. Har ni varit hundvakt åt en vältränad Vachtel någon gång?.. Inte ja då ska jag berätta att hon tar livet av mig helt. Ut och ut och ut.. och långt måste vi gå. Bråttom har hon också.. Fullfart, varje promenad blir ca 3 kilometer. När jag stapplande kommer in och kan lägga mig på soffan så står hon bara där och glor… Va är du trött efter den där lilla rundan säger hon. Djäkla människoplågare..

Appropå människoplågare så såg jag i bladet att en bilhandlare hade fixat vägmätaren på en bil. Den hade enligt förre ägaren gått 24000 mil, men han ändrade till 14000 mil. Vicket djäkla patrask va. Jag trodde att detta var ett passerat kapitel i vår historia. Jag som trodde att man kunde lita på människor, också på de som säljer begangnade bilar. Men så tycks inte vara fallet..

Ska man tro en insändare i dagens Folkblad, så har de förr så opålitliga bilhandlarna bytt branch och slagit sig på en politisk karriär, med viss framgång.. Det gäller, naturligtvis enligt insändaren, bara Moderaterna. För de är opålitliga i allra högsta grad. Tydligen har de fifflat med siffror igen så att det ser ut som om pensionärerna har fått mycket mera pengar, vilket då naturligtvis inte är sant enligt insändaren. Ja vad tror ni?

Nu står hon här och glor igen.. Jaha bara att ta på ytterkläder och ge sig ut igen alltså. Hustrun påstår att det är bra för mig… men jag litar inte riktigt på´na..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *