Var är polisen som…

mitt i gatan står? Ja det frågar jag mig ofta. I går tittade jag på TV.. en ny svensk serie “En pilgrims död” den handlar om mordet på Olof Palme. Första avsnittet var ganska rörigt och mycket mummel hit och dit, men det är ju modernt.. Jag antar att det klarnar i sista avsnittet. Men nu var det inte det jag tänkte på. Jag tänker ganska ofta på ett annat mord. Mordet på Gustav den III. Polisen hade fångat in mördaren på kortare tid än vad det tog för dagens polis att spärra utfarterna från Stockholm när Palme mördades. Så därför undrar jag.. Var är polisen som inte på gatan står?

En annan reflektion på samma tema är att, om någon nu nödvändigtvis måste bli utsatt för gruppvåldtäkt, så är det bättre att det sker i Indien.. För det första så dröjer det inte lång stund innan polisen har tagit förövarna, de ställs inför rätta och kommer att få kännbara straff. För det andra, så går Indiska befolkningen, man ur huse, för att demonstrera mot dessa satans förövare.. som inte ska ges någon plats i ett civiliserat samhälle.. Svenska polisen säger att vi vet inte vilka det är men vi har säkrat en del spår.. Bra svenska polisen.. Jag hoppas att ni tar förövarna.

Svenska föräldrar..är det era ungdomar som ägnar sig åt gruppvåldtäkt?

Svenska ungdomar.. är det era kompisar som ägnar sig åt gruppvåldtäkt?

Svenska medborgare.. Ska vi acceptera att det begås gruppvåldtäkter i sverige?

Jaha det blev en salva det. Personligen tycker jag att vi ska sparka de poliser som inte fixar sitt jobb. Börja med Rikspolischefen och Justicieministern… De har det högsta ansvaret. Kräv deras avgång… utan skyhöga pensioner.. Ut med dem på gatan!

God dag..

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *