Nu granskas..

Tekniska kontorets görande av Folkbladet.. Visst är det väl sjutton också att tidningen ska snoka reda på allt.. Ja inte så att jag tycker att det är fel, felet är att våra demokratiskt valda representanter i de kommunala nämnderna, inte ser och sätter stopp.. När sedan Folkbladet avslöjat.. ja då tas det till bröst toner på sina håll, men då är det för sent. Det ska bli spännande att se om våra valda ombud i kommunfullmäktige begär en fortlöpande redovisning för kostnaderna när det gäller Rockfestivalen på Bråvalla.. Alla, kostnader ska redovisas från den första vatten slangen till den sista avloppsledningen… omläggningen av kollektivtrafiken och gratis bussåkande mm. Ska fullmäktigeledamöterna våga fråga… Eller ska vi vänta på att Folkbladet tar tag i det med?

Det är lika tyst här som i fullmäktige.. Ingen hund som står och glor med viftande svans.. Hon åkte hem igår.. Himla skönt egentligen men va tomt det blir. Hur ska jag nu bära mig åt för att komma ut då..

Såg i bladet att nu är människorna i vårat land oroade. Det faktum att vi bara kan försvara oss en Vecka.. börjar Väcka oro… Det här med yrkesförsvarsreformen är ytterligare ett exempel på ett krafttag av regeringen som har gått på tok.. Vi kan ju inte försvara oss… trots stora kostnader. Inför ett värnpliktsförvar igen.. Det var lika dyrt det men det fungerade.. Vi får se vilka riksdagledamöter som vågar fråga om detta…

Nu är det kortvågsradio en stund. God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *