Griper tag i oss..

det gör kylan. Skoningslöst griper den tag i allt. Funderingarna på en kommande istid dyker upp… men inte då idag lyser solen, kallt som attan är det ju ändå. Men jag känner ju att solen värmer. När jag sätter upp ansiktet mot solen så känner jag det… Och vips… så börjar tankarna kretsa runt båten.. Hur mycket är det som ska fixas före sjösättningen… Vart bär det av i sommar.. Visst blir det en kanon sommar i år? Vindar åt rätt håll och med lagom styrka. Soligt varje dag. Bra badtemperatur i vattnet. Ingen algblommning och bara glada människor överallt.. Blir det så då… Näe det blir det nog inte.. Men varje vår när solen börjar värma, så tror jag att det blir så.. Varje år.. jag tror det gång på gång på gång..på gång..

Och nog är det väl tur att hoppet inte överger oss. Jag måste tro på att min framtid blir bra annars kanske det inte blir någon framtid alls.. Tro hopp och kärlek.. Den är bra!

God dag på er.. Tag vara på dagen det är den förstadagen på resten av ditt liv.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *