Allt detta trixande..

I går var en inte så bra dag.. Allt löpte på bra ända tills jag stannade på parkeringen hos tandläkaren.. En ond aning, fick mig att kolla tiden.. mycket riktigt jag var på helt rätt klockslag. Tyvärr bara på fel dag. Ett dygn för tidigt.. Ja ja är det ingen ordning så blir det så. Tur att jag inte hann att gå in och göra bort mig helt.. Nu kan jag ju låta bli att berätta det för någon. Det får fortsätta att vara en hemlighet..

Hemligheter och trixande får mig osökt att tänka på dessa notoriska trixare som dyker upp i tvivelaktiga affärer innom kommunens hank och stör.. Återigen, står kommunalrådet Lars Stjärnkvist och säger samma sak igen.. “vi måste gå till botten med det här” och “vi måste förbättra våra rutiner” och “så här får det inte vara”.. Samma meningslösa blajsnack som vanligt alltså.

Rutiner finns, lagar finns, regler finns.. Men… det finns också människor som skiter fullständigt i detta. En del för att de helt enkelt inte begriper bättre men också en del som bara tänker på sig själva och skiter fullständigt i andra..

Det ända som hjälper här är SPARKEN… Bort med dom bara.. utan några som helst förmåner. Inget avgångsvederlag ingen pension.. Bort bara.

De är en skam, för alla de politiker och tjänstemän som sköter sig exemplariskt och alltid är mycket noga. Dessbättre så är de allra flesta politiker och tjänstemän i kommunen helt pålitliga och en tillgång för oss medborgare. Tänk va de får lida spee, för detta fåtal som inte kan hålla sina klåfingrar i styr..

De är en skam och ett hot mot vårat demokratiska system. De undergräver allmänhetens förtroende för våra folkvalda.

Nä du Lars Stjärnkvist… Sluta att hålla dessa trixare om ryggen. Sluta att omplacera politiker som inte sköter sig och sluta att maskera de tjänstemän som inte gör sitt… Bort med dom.. Sakligt skäl för avsked alltså. Då ska du se att det snabbt blir slut på detta djävla trixande..

God dag till er alla andra som inte trixar..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *