Men varför då då?

Varför kommer det snö nu? Smhi spår varmare väder, miljöorganisationerna talar om global uppvärmning, många talar om klimatförändringar och varmt så inlandsisarna vid polerna ska smälta.. Och här kommer det mera snö.. konstigt. Jag trodde på värme nu. Har börjat leta efter verktygen för vårrustandet på min gamla båt. Ställt i snöröjningsredskapen i garaget och plockat fram lite tunnare kläder.. Då plötslig kommer det mera snö.. Sjutton också.

I övrigt har dagarna gått i vanlig ordning. Inget särskilt om jag nu inte ska räkna in KF förståss. Den gamla konsumtanken är för länge sedan passé. Stora förluster.. genererar bonusar för högsta cheferna. särskilt i akademibokhandeln.. Visst är det konstigt att våra högsta chefer i landet är så förbannat lata så att de inte jobbar om de inte får bonus… Sparka ut dem allihop latoxarna.. Det finns så mångs som vill jobba för en normal och fast lön. Ta in dem istället.

Nu är ju inte KF något enstaka exempel.. bonushysterin bland våra höjdare i näringslivet är tydligen makalöst smittsam och ingen antibiotika biter på den epedimin inte.. En fransk revulotion kanske skulle bita bättre.

Appropå antibiotika så har den förenade läkemedelsindustrin, monopolet alltså, sagt att de inte gör något åt att antibiotikan inte biter på våra bakterier längre. Det lönar sig för dåligt säger dom… Nä just det, nu har dom ju skapat sig en monopolställning så nu kan de avvakta till vi börjar dö skockvis bara för att bakterierna är motståndskraftiga mot den gamla antibiotikan.. Sedan när paniken sprider sig i världen, kan de ta ut vilka priser som helst.. Djälvla rövare alltså. Det har varit mycket bättre om den typen av forskning sköttes i statlig regi..

Nu är det korta vågor i luften… God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *