HMS Carlskrona

Snart är det dags för Karlskronas stolthet, HMS Carlskrona, att styra söder ut igen. Till Adenviken utanför Somalia, ska fartyget gå. Betydligt bättre väder kan man tänka. sol och ingen snö.. men betydligt farligar område att vara i också. De ska skydda hjälpsändningar till Somalierna, de somalier som bara lider av att deras män ska leka krig, fast med riktiga vapen. Jag önskar HMS Carlskrona lycka på färden och i sitt angelägna uppdrag.

Men det betyder väl också att Sverigen har tappat försvarsförmågan helt nu.. ÖB i sängen sjukskriven och en stor del av flottan på utlandsuppdrag.. Uschianemig hoppas att ingen anfaller oss under tiden.. Håll tätt söder ut och stäng gränsen mot Danmark..

Fast vi borde kanske stänga mot Norge också.. Nu börjar skid VM och då kommer Norge skidande på bred front.. Det här ser inte så bra ut, omvärldshotet är stort..

Appropå hot, så såg jag i husorganet att det kostar miljoner att utreda varför det rinner miljoner mellan fingrarna på en del politiker och tjänstemän i Norrköpings kommun. Jag undrar om utredarna också åkte till skottland för att sammanställa sitt utredningsmatrial.. Ja menar att lägger våra ledande politiker ribban så högt så de åker till Skottland för att prata med Linköpingsborna.. Då gör säker de som ska utreda pengatappen det också… Håhåjajaja.. Tacka vet jag de kommunala vårdenheterna.. där sparas det.. Inte ens en tårtbotten får köpas.. då slår ekonomiavdelningen larm..

Snacka om att sila mygg och svälja kameler.. Finns det någon i Kommunen som kan stoppa det här spektaklet.. Annars får ni skaffa er en ny kommun efter nästa val..

God dag i vintervädret.. Och för guds skull, se upp för lastbilar.

2 comments

  1. Britt-Mari, läs gårdagens blogg så vet du att du ska akta dig för lastbilar. Kram tillbaka.

  2. Hej min vän.Du skriver så bra och så sant, men du är det inte elefanter man sväljer? Det har jag alltid trott.Lastbilarna behöver jag en förklaring på innan jag ska bli rädd.Det tillhör mina roliga morgonsysslor att läsa din blogg. Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *