En slitsam dag

Var det igår. Snön vräkte ner så jag var tvungen att skotta bort den flera gånger.. Vilket slit!

Så har jag två glada hundar här, dom bara älskar att vara ute i snön på långa lekfulla promenader.. Vilket slit!

För några dagar sedan var jag på ett årsmöte.. jag skrev protokoll.. Vilket slit!

Men det var bara en vindpust jämfört med när jag lämnade det till mötets ordförande för påskrift.. Han är svensklärare på gymnasiet.. Vilka uppsträckningar fick.. Fel typsnit, felstavvat och fel på innehållet. Jag kände mig plötsligt återförd till skoltiden, trots att den ligger mycket långt bakom mig. När jag fick tillbaka en rättad skrivning.. oj oj oj Vilket slit!

Men icke för ty, en viss nytta var det med allt detta slit.. Idag ska jag vila mig.. Inget slit!

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *