Solen närmar sig Stegeborg

Ja idag när solen tittade upp över skogskanten, så var den närmare Stegeborg. Jag brukar hålla koll på detta varje vår. Mycket snabbare än vad man kan tro flyttar sig solen norr ut. Ju längre norr ut solen kommer dessto varmare och skönare blir det i vårt nordliga land. Det finns hopp om en analkande sommar.

Solen kommer först till Gotland.. Som tillhör vårat land. Vårt svenska försvar har utarmats så till den grad att till och med Folkpartiet har börjat inse det.. Förra veckan skrev jag att vårt försvar är nerlagt.. Örlogsfartygent HMS Carlskrona är på väg till Indiska Oceanen och vår svenska ÖB.. överbefälhavaren, är sjukskriven. Alltså är vi mycket sårbara..

Nu har Folkpartits ledare (major) Jan Björklund, läst min blogg och inser också att det är så.. “Vårt yrkesförsvar” infriar inte våra förväntningar säger han.. Vems förväntningar tänker jag.. Jag visste att det inte skulle funka att privatisera försvaret..

Ingen annan privatisering har gjort något bättre.. bara mycket dyrare.. Kris..Demokraterna vill gärna också syns, så de hoppar upp bakom Folkpartisterna och ropar… “Vi vill försvara Gotland” jaha ja, KD har alltså tittat i en kartbok och sett att Gotland tillhör Sverige..

Men vi har inget att försvara Gotland med, den dagen det Ryska gasföretaget Gasprom.. bestämmer sig för att Gotland tillhör Ryssland. Då är det kört.. Vi kan inte räkna med någon hjälp från övriga Europa.. För då säger ryssen…”Om ni stödjer Svenskarnas lögner om att Gotland någonsin har varit Svenskt, så stryper vi gasflödet till Europa så ni fryser ihjäl” .. Just det.. Europas centrala stater håller på att bygga fast sig i ett gasdrivet samhälle med gas från enbart Ryssland..

Vi får alltså ingen hjälp.. Vi måste försvara Gotland själva, så också med resten av vårat land.. Återinför därför vårt fungerande allmänna försvar där “var man, försvarar fosterlandet i händelse av ofred”.. Allmän värnplikt åt Sverige och Svenskarna! Så kan ÖB ta´t lungt..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *