Herre Gud

Kan man lätt utbrista, när nyheten slår så hårt så landet rämnar.. Påven.. hoppar av! Stora rubriker i svenska nyhets sammanhang. Men.. tänkte jag, hur påverka detta mig? Inte något.. En jättenyhet, som inte påverkar mig allas och troligen inte vårat land alls.. Är det en nyhet av den digniteten som massmedia har gjort den till?

En större och viktigare nyhet är väl att Moderaterna viftar bort Folkpartiets kritik mot vårat svenska försvar.. Det är en stor nyhet.. Kom igen massmedia! Håller vår regering på att rustar av oss totalt eller vad är det frågan om??

Vackert julväder är det, men ett odugligt hjulväder är det.. Helt livsfarligt att gå ut.. Går jag ut kan jag halka och göra mig illa… stannar jag inne i tryggheten kommer hundarna att göra mig illa (de vill ju ut i snön) dessutom så kan jag få högt blodtryck och hjärtinfarkt om jag inte går ut och rör på mig… Men så halt som det är borde jag ha rör på mig… Skridskor alltså..

Appropå halka hit och dit, så kan jag konstatera att ICA har köpt sig själv av sig själv.. De olika bolagen som ingått i ICA har alltså köpt sig av sig själva och bildat en egen koncern som de nu ska kalla ICA gruppen.. Hänger ni med? Nähe det gör inte jag heller.. Jag undrar om Finansinspektionen och skatteverket hänger med i dessa svängar eller om också de måste ha rör på sig..

God dag och.. stanna inne om ni inte har hundar som tvingar ut er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *