Stapplande steg..

I dag är jag stapplande på benen.. Vicken djäkla rökare det var den här moderna influensan.. Efter två dagar med lätt feber och orkeslöshet trodde jag att det var klart.. men då. Pang bara, så blev det sängen.. Där har jag varit i 7 dagar, hostat till svimningsgränsen och feber. Inget har fungerat.. Hustrun lika sjuk hon. Efter tre dagar började maten hemma ta slut.. Ja färskmat alltså, mjölk ost och smör osv. En god radioamatörvän.. Förstod situationen och kom till undsättning som handelsbods bud.. Tack tack..

Vi får se hur det går framöver. Bara det inte blir lika illa som för tekniska kontoret… Där stapplas det verkligen.. Himmelstadlunds loppisen, en social höjdpunkt för Norrköping, kommer inte att få tillstånd kommande sommar… Det blir så stökigt med alla parkerade bilar.. Hävdar Tekniska kontoret.. Men herre gud, har aldrig tekniska kontoret sett hur det ser ut när det är match på idrottsparken då? Där står bilar överallt.. Kaos i trafiken när bilarna ska dit och kaos när de ska därifrån.. Tänker nu tekniska kontoret också stoppa IFK:s hemma matcher, med hänvisning till trafikkaos?? Jag bara undrar.

För att bara inte tala om kaoset som råder på Albrektsvägen med stora snöhögar efter gatorna, som gör att en parkerad bil numera står långt ut i vägen.. Eller kaoset på hamnbron och i Östra promenaden.. köer köer köer och avgaser så man kräks.. Detta är trafikkaos som TEKNISKA kontoret har ordnat.. Ska vi förbjuda tekniska kontoret?.ää.. Vilken idé..

Faan nu fick jag en hostattack bara för att jag tänkte på tekniska kontoret… Vi lägger ner dom.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *