Om detta är våren..

Om detta är våren så blir jag bekymrad. Hur ska då sommaren bli.. Jag var på båtmässa i Älvsjö i går. Det har varit startskottet för våren i snart fytio år. Fullt med båtar, fullt med tillbehör, fullt med glada människor, fullt med dragspelsmusik… Men inte i år.. Inte så mycket båtar.. tillbehören har krymt.. det var så glest i utställningshallarna så att de fick sätta in en “vildmarksmässa” i en av hallarna. Inget fel i sig, men inte har det med båt att göra. För att fylla ut hade de till ställt ut bilar… Hör och häpna.. bilar på en båtutställning….

Nåja, jag träffade några båtvänner och det var trevligt. Härligt att ses på våren och prata båt och sommarförväntningar. Träffade också en seglande författarinna, Milo Dahlman, en underbar person med ett stort perspektiv på livet som hon skaffat sig genom många långa seglingar runt jorden. Härligt, jag rekomenderar henne gärna.

Nu är tiden ute.. Måste iväg, det är “radiofika” på gång. en gäng glada radioamatörer träffas och fikar.

God solig dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *