Fredrik Åkares..

Om Fredrik Åkares begravning sjöng Fred Åkerström.. Det är en sorglig historia dock ändå fyll av humor.. Sveriges åkares begravning är inte någon humor i alls. Läser i bladet om den hårda konkurrensen från ulänska åkerier, som kör betydlig billigare en de Svenska.. Hur kan det vara möjligt? Så billigt som de svenska åkerierna kör.. Tittar jag i taxeringkalendern, så finns det ju inga vinster kvar alls.. Synd om våra åkare.. Men men största orsaken är väl änd EU reglerna som tillåter fri rörlighet för arbetskraften.. Men naturligtvis skulle de.. utlänningarna, vara här på våra löne och arbetstidvillkor.. Så sas det inför valet om vi skulle gå med i EU eller inte.. Ja vad tycker ni?? Blev de så?

I går var jag på en konsert där ungdomar från ett musikgymnasium i Norrköping var stjärnorna. Det var härligt. Skönt att se dessa fria, välutbildade, musikaliska ungdomar uppträda på en scen. Det var verkligen en skön kontrast mot den mediabild som vi ibland tror är verkligheten… Det är den inte.

Näe nu stänger jag för idag. Åker på radiofika istället. God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *