Skapade nyheter..

Jag lyssnade på radion idag.. det gör jag varje dag. Idag var det rapport från sossarnas partikongress.. Tråkigt nog, så kom alla överens i alla frågor på kongressen. Bra kompromisser som kommer att leda partiet framåt. Det var heller inga valkupper eller stridigheter på något vis.. Så, radioprogrammet fick istället, med hjälp av härmapor.. imitatörer alltså, skapa konflikter som inte fanns.. Torrt tycker jag, det skulle aldrig Tage Danielsson och Hasse Alfredsson ha nedlåtit sig.. De kunde göra samhällssatir utan att det blev plumt.. Heder åt Hasse & Tage.

Jo förresten.. Ylva Johansson petades ur partiets verkställande utskott… Djäkla otur, vem ska nu sms´a interna diskusioner till Aftonbladet.. Men å andra sidan, det är ju inte säkert att det var hon..

Dagarna flyger iväg. Nu har det blivit fart på båtarbetet.. Det är många fritidsfartyg som skall putsas inför den kommande sjösättningen och den väntande… sommaren. Själv vet jag inte hur det ska gå.. Sjösätter nämligen i Göta Kanal och där finns inget vatten.. Vem har dragit ur proppen?? Sätt genast i den igen.

De enda som kan vara glada är ju bilisterna som åker genom Söderköping.. Inget vatten i kanalen, inga båtar och inga bilköer… Trodde jag ja. Det är köer hur långt som helst.. Varje morgon och varje kväll för att bara inte tala om påskhelgen.. Kö kö kö kö .. Undrar om komunledningen i Söderköping fortfarande skyller på båttrafiken.. Snacka om märklig verklighets uppfattning.

Appropå uppfattning.. Jag debatterade sossarnas partikongress med en moderat.. Han hade inte fattat ett dugg.. Överaskad?? Nänä inte jag iallafall..

God dag på er.

1 comment

  1. Om jag minna rätt bad samma moderat om en förklaring vad de kom fram till. Du misslyckades uppenbart också. Lycka till med båten, segla inte på grund

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *