Tänk om det hade varit jag..

Visst tänker jag så. Men varför då? Jag tycker ju att det är rätt så bra ändå.. Fast visst, en liten miljon vore väl inte så tokigt. Men 237 miljoner… En rekordvinst på lotto i Norrköping sätter fart på fantasin på många håll. Vad skulle jag göra med så mycket pengar.. Köpa en ny värmare till båten skulle jag nog kosta på mig.. Ja ja, som tur är så är jag van att leva med ganska små utsvävningar.

I Norrköping finns det flera som vill ha lättförtjänade pengar.. Ligor ägnar sig åt att råna andra.. Det är väl torftigt. Har dom det så djävla knapert så vore det väl bättre att de organiserar sig i ett politiskt parti och jobbar för en bättre fördelning av inkomsterna i samhället… Vilket parti vill fördela de tillgängliga pengarna så att vi slipper kriminalitet i samhället? För det hänger ihop. Stora ekonomiska klyftor i ett samhälle leder nästan alltid till ökad kriminalitet.. Men en enstaka jättevinst på lotto gör nog inte det.

Nu ska jag åka till fotografen. Ett kort på mina lungor ska framställas.. En envis hosta under en längre tid är anledningen. Inte för att jag tror att det är något men bättre att kolla, ett klartecken där är ju också en fin vinst..

Ett riktigt storkap har ju flera av våra banker gjort.. Här handlar det om miljarder på ett kvartal.. Herre gud va mycket pengar och så har de mage att inte sänka räntorna på våra bolån.. Usch för dessa giribukar.. De skapar klyftor i samhället..

God dag, en dag i lugn och ro..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *