Undrar varför?

Nu är den på plats.. sexhundra kg mast.. Här kan man prata om tungviktare. Det är märkligt vad en mast gör mycket åt utseendet på en segelbåt.. Ganska intetsägande innan och när masten kommer på plats blir det ett vackert sommarskepp..

Ute blommar blommor, växer träd, flyger fåglar, doftar vår och så dessa förbannade fästingar.. De är överallt, ställer bara till elände, de är farliga och gör ingen nytta.. Varför finns de?

De är som de odemokratiska orosmakarna i Husby, Stockholmsförorten, ingen respekt för svensk lag och demokrati. Bara ställer till elände och skapar avsky omkring sig. Varför finns de?? Men det är klart de är ju bra för någon.. I det här fallet så är Sverige Demokraterna de enda vinnarna.. Och det är ju inget vidare vinst för någon..

I går var jag och beställde ett nytt pass. Det är fantastiskt vad enkelt det är nu för tiden. När jag kom fram till luckan och det var min tur, satt det en mycket trevlig tjej där. På sidan satt det en kamera och en fingeravtrycks registrerare.. Hur enkelt som helst. Snabbt och lätt. Därefter fick jag ett kvitto som talade om var jag skulle hämta passet.. Men det visste jag ju. Det talade också om när jag senast.. skulle hämta det. Men inte ett ord om när jag tidigast.. kan hämta det.. En aning konstigt.. Men som sagt, personalen var jättetrevlig och det väger upp en hel del det..

Just nu, åskar det.. Tor, den gamla Nordiska Asaguden, är ute och jagar jättar.. Det måste vara gott om jättar eller så är han dålig på att träffa.. Ja ja stå på dig Tor inga jättar är välkomna här inte..

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *