Härliga dofter.

Äntligen blommar mina stamsyrener. Bakom Syrenerna står en ridå.. av vackra ekar. De är fortfarande så nygröna som de bara är de första vårdagarna. Det gråa.. urberget ligger som bakgrund och tittar fram bland ekarnas grenar och blad. Vilken härlig dag.. Våren går ju lite långsammare här så jag hinner med att njuta av den. Det strilande regnet och den mulna himlen framhäver alla dessa färger.. Skönt

Då och då susar det förbi en bil. På väg mot Norrköping. De ska väl antagligen till sina jobb, människorna i bilarna. Undrar om de ser allt vackert efter vägen? Men det tror jag. De flesta kör sakta och jag kan ana att de njuter av den vackra omgivningen som så fint visar årets tidsväxlingar. Körsbärsträden bort i kröken blommar nästan hysteriskt, de stora gärdena börjar bli gröna istället för brungrå och djuren rusar runt, som om de har glömt vart de är på väg.. En fasantupp står mitt på vägen och tänker minsann inte flytta på sig bara för att det kommer en ny Audi, han spänner upp sig för att visa vem som bestämmer… Fasantuppen alltså inte Audin.. Audin tutar och lite motvilligt flyttar tuppen på sig..

En vanlig dag alltså, men ack så härlig. Jag hoppas att du också hinner att uppleva det. Stanna till och tänk.. hur underbar är våran natur och vi..

God dag.

3 comments

  1. Du är så lyrisk så man får tårar i ögonen. Snart flyttar vi till Dalarna för en tid av fem månader, men jag kommer att följa Din blogg ändå. Ha det bra:=)

  2. Sitter just och njuter av en kopp kaffe efter en skön morgon prommenad 🙂
    Skaffa dig en fortsatt bra dag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *