16 dagar kvar

I dag har vi sista dagen i maj.. Värstanes vad fort det har gått. Det är nu bara sexton dagar kvar tills vi kastar loss för en sommarsegling till Portugal. För bara ett par dagar sedan såg det stressigt ut men.. igår började vi röja ut det som inte ska vara i båten och plötsligt känns det som att vi nog hinner.. Skeppar´n har en lista på vad som ska fixas och det krymper på den. Han är en baddare på att hålla igång. Själv utgör jag nog mest hejaklack..

Heja klack behöver IFK Norrköpings damlag, där är det tydligen motigt.. Tränaren är på kant med styrelsen, men tränaren är på god fot med spelarna. När så styrelsen fattar att spelarna, framför allt backarna, backar upp sin tränaren, så väljer de att hota med att avgå… inklusive valberedningen.. Jag häpnar över att en styrelse kan vara så korkad. Man avgår inte under en mandatperiod.. Har man tacka ja till ett uppdrag, så sköter man det oavsett om det blåser om öronen.. Svagt och okunnigt av styrelsen att använda “avgång” som påtryckningsmedel. Fy va dåligt.. Det borde bli utvisning..

Någon hjälp från anrika rika IFK styrelsen finns tydligen inte att få. I stället går de ut med ett “tiggarbrev” i Folkbladet idag. Där vädjas det till en lottovinnare, att bidra med lite hjälp till damlaget…. Hur lågt kan IFK Norrköping sjunka? Går det inte att tigga pengar av skattebetalarna så tigger man av lottovinnare istället… Man häpnar..

Häpnas görs det också över polisen insats för att hitta den försvunna 100 åringen…. fel 86 åringen ska det vara. Han är fortfarande på rymmen och nu börjar människor undra över varför inte polisen startade eftersök mycket tidigare.. Polischefen svarar vi satt in alla vi kunde avvara..? Och hur många var det? Jag bara undrar..

Men jag hoppas att “86 åring som gick ut genom dörren och försvann”, har det bra.. Undrar om han har fått lite kaffe någonstans..

God dag.

2 comments

  1. Du är tyst så här de sista dagarna. Ska det tolkas som stress eller bara ingen ledig tid för blogg?
    Mina tankar kommer att vara med er den 16/6!
    Antar att AIS finns ombord, vad heter båten?
    God fart

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *