Biscaya..

Just som det regnar så kommer det en skur.. Nåja så illa är det inte, vi har just fått en ganska intensiv skur över hamnen i Kinsale på Irlands södra udde. I går kväll fick vi den förra skuren och då satt vi på en uteservering och åt middag.. Men hjälp av trevlig personal, kom vi in i huset med en rackarns fart.. Tak över huvudet är skönt.

Nu är det söndag och vi laddar för Biscaya bukten. Två livsmedelshandlare är uppe i stan och fixar inköpen. Högvattnet närmar sig, om en timme, och då är det lämplig för avsegling.. Vi har fyra eller fem dygns segling framför oss så det går åt att ladda.. Vädret är gynsamt efter vad vi kan se och risken för motorgång är hög.

Jag återkommer vid nästa tillfälle för kontakt med ”nätet” God dag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *