Nej, jag vet!

Jag har inte bäddat ännu. Det är ju måndagmorgon och jag känner mig lite seg. 40-års kalasande lördag och söndag har satt sina spår. Äventyrsbanan Bodaborg i Nyköping på lördagen tog musten också ur den starkaste.. ja jag är nu inte starkast mig tog värmen musten ur. Mycket klängande, klättrande, krypande och funderande… tog resten. En del uppgifter nästan.. omöjliga att lösa, men kul var det verkligen.

Apropå omöjliga att lösa.. Jag har sett i media att den moderatledda regeringen, vill ta bort eller begränsa, möjligheten att överklaga byggen i framtiden.. Då tänker jag på nya kärnkraftverk, eller kemiska industrier, nya pappermassafabriker vid våra vattendrag, anläggningar för lagring av radioaktivt avfall, exklusiva husbyggen i stadsparker mm mm… Men det säger de ju naturligtvis inte utan de säger att det är för att få fart på byggandet av … studentbostäder… Är det möjligen någon av denna bloggs läsare som har hört att ett bygge av studentbostäder har stoppats pga av att människor har överklagat bygglovet?? Nähä, inte jag heller..

Journalisterna i våra medier då? De måste väl veta att studentrumsbyggen har överklagats.. för de ställer ju inte några, frågor på detta.. Kan inte massmedia fundera på.. vem som tjänar på att möjligheten att överklaga bygglov begränsas??
Idag lyser solen.. det blir en tur till båten, nästa sommars planering är redan i full gång.. Bara nu inte hustrun överklagar det.

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *