Möjligt eller inte..

Regn.. behöver vi det? I vilket fall som helst så verkar det vara regn på gång.. Det behövs synnerligen väl i våra vattenkraftsmagasin.. Där har elproducenterna slösat av med vattnet så nivåerna är låga. Kärnkraftverket går på sparlåga och elkraft importeras tydligen.. Återigen ett exempel på trixandet för att få upp elpriset.. eller är det bara tillfälligheter?? Någon som vet?

Någon som vet är dock Akademikerförbundet.. De vet att arbetsfömedlingens uppdrag från moderatregeringen, har varit fullständig omöjligt.. Jaha, det är väl hur tydligt som helst, det är ju bara att se på vad de har uträttat, då ser man ju tydligt att det har varit ett omöjligt uppdrag..

I går var Rayn Air Vd´n i sverige. Jag såg ett inslag från hans presskonferens på rapport, först trodde jag att det var någon stå upp komiker.. men så väl var det inte.
Han, Rayan Air ägare, blånekade som väntat till all kritik och skyllde på alla elaka konkurenter som bara hittar på.. Ja ja allmänna reklamationsnämnden är Rayan airs största kritiker och mig veterligen driver inte allmänna reklations nämnden någon kunkurrerande flygverksamhet..
Vilken löjlig pajas han är..
Jag håller med vänsterpartiet, bojkotta Rayan air tycker de. De, vänsterpartiet, driver heller ingen konkurerande flygverksamhet.

Nu en tur till båten.. God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *