Pengar flyger och far..

Nu är det klart igen.. ny flyglinje till Köpenhamn.
Ett Danskt flygbolag ser chansen att flyga hem lite kommunala pengar i Norrköping. Ja för jag antar att hela evenemanget kostar storkovan för skattebetalarna i Norrköpings kommun. Hur mycket det kostar oss får vi fråga våra komunfullmäktigeledamöter.. Jag vet att några läser min blogg, kanske kan ni ge ett svar som kommentar underst på dagens blogg.
Alla ni andra som läser bloggen, ni kan väl också ställa frågan till era fullmäktige representanter… Vad kostar flygplatsen oss skattebetalare i Norrköpings kommun??

I dag är jag 66 år, inte klokt va tiden går. Det får mig att tänka på att jag kanske ska jobba på lite med min nya bok. Den förra tog tio år att få klar och det är inte bra om nästa också gör det, för då kanske jag har glömt vad det är som jag håller på med..
Glömma är ju lätt att göra, igår letade jag efter iläggs skivan till bordet.. Hittade den inte.. När jag till slut gav upp letandet och började duka, så såg jag den. Den satt redan i…

Så kan det gå när inte tankarna är på.. eller rättar sagt med. Tankarna sysselsätter sig med bokskrivandet och planerandet av nästa sommars segling.. Inte så konstigt att jag inte hittade iläggs skivan.

God dag till er alla..

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *