Ut och cykla..

Nu har trafikverket spenderbyxorna på sig. Det ska byggas en tunnel under E22:an ner mot Söderköping. Tunneln ska vara för cyklisterna som ska slippa att korsa den hårt trafikerade vägen. Ja, säger samhällsbyggnadschefen i Söderköping, det är bra att det blir av. Det är den “sista felande länken” i att kunna cykla mellan Norrköping och Söderköping.. Fast det är klart, säger han också, det finns ytterligare en “sista felande länk” och det är ju över Göta Kanal… Jag undrar om han kommer på några flera “sista felande länkar” Vet han och trafikverket, var de ska få tag på några cyklister som ska cykla där?? Men det kanske också blir en “Felande länk”..

I gårkväll stängde jag av TV´n mitt i Aktuellt.. Jag är så himla jättetrött på dessa så kallade topp politiker som bara står och bjäbbar, pratar i mun på varandra, och spyr galla över vad motståndarpartiet har gjort.. I stället för att berätta vad deras respektive partiers medlemmar, vill få gjort.. med alla dessa pengar som finns i budgeten.. Men det vet “topp politikerna” troligen inget om. Det är ett osakligt bjäbbande på sandlådenivå och jag betackar mig för denna eländiga “stand up komik”

Jag läste en fin tidning om gamla klassiska båtar i stället och lyssnade på radion.

God dag till er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *