Det är mil efter mil..

Det är mil efter mil till lador och hus… Så skaldade Dan Andersson. Nu blir det så igen. I varjefall i våran skärgård. För att hålla en “levande skärgård” igång har det utdelats statsbidrag till dem som bor och driver verksamhet i våran skärgård.
Men nu… trots en Centerpartistisk landsbyggdsminister och en centerpartistisk miljöminister.. så dras dessa bidrag in. Slut på en levande skärgård alltså.. Men det måste väl alla förstå, att ska skattesänkningarna som moderatregeringen driver betalas, så blir det med indragning av bidrag till andra i synnerhet till de som inte tjänar något på skattesänkningen..

Nu gör jag som det nyaste modeordet säger… Jag “stänger ner” .. Hur kan man använda ord utan att fundera på vad de betyder?? Stänger ner är ju bara kaka på kaka på kaka på kaka på kaka.. Stopp nu, det är bäst att avsluta här och stänga av datorn..
God dag till er.

2 comments

  1. jag borde nog också “stänga ner” för det dröjde en stund innan jag kopplade vad du menade med att det var kaka på kaka… haha. trevlig blogg du har!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *