Tänk om..

Tänk om.. slog mig på morgonen när jag läste mitt husorgan, Folkbladet. Tänk om vi hade vetat på senare delen av 1950 talet.. jäklar vad länge sedan, då gick jag på Matteusskolan. Matsalen där var under renovering, så vi elever fick istället gå till Arbis för att äta skollunchen. Tänk om vi hade vetat vad som skulle utspela sig i källaren där, nu bara knappt femtio år senare. Swinger klubb, en klubb där människor träffas och ligger med varandra huller om buller.. Ingen vet med vem, för de har alla lika dana kläder, eller är de nakna.. Så har de en mask över ansiktet för att ingen ska bli igenkänd.. Ålder och utseende maskeras alltså.. Kanske ingen dum tanke. Nåja ibland svär jag för att jag inte är yngre, visst kan jag maskera bort åldern, det är ju lätt men… förmågan till detta amorösa liv är ju starkt begränsad.. faan också.

Moderaterna hade inte Swingerträff i helgen, nej de hade stämma.. Men nog såg jag att det smög omkring en massa centerpartister och folkpartister där och döm om min förvåning när jag till och med såg en Kris,demokrat där. Inte för att de skäms för att vara ihop med moderater nej snarare för att de lyckats hitta någon..
I centerpartiet har de redan infört masker för att det inte ska synas vilka som inte är centerpartister.. Tänker på en tomte bland alla andra tomtar… han använder ju mask iallafall då och då..

Nähä, nu ska jag inte maska längre.. det ska bäddas och diskas och hunden motioneras.. eller om det möjligen är jag som behöver motion.. Jag skulle nog vara ut i motionsspåret mera om det inte vore för att jag spiller ut vinet ur glaset om jag bör jar springa med det..
För vin ska man ha… rött alltså. Det påstås att det hindra sjukdomen Alzeimers att uppstå.. Den chansen tar jag mera röttvin i baljan boys..

God dag på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *