Marknadsanpassning..

Idag fylls det år.. Inte jag men en bror till min far, en farbror alltså.. Han fyller åttinio år idag. Fullt frisk å huvudets vägnar och kroppsligt i ett hyfsat skick. Inte så mycket att orda om kanske.

Näe det jag tänker på är att han har varit med om en utveckling i Sverige som är fantastisk. Mer och mer, styrde vi bort från marknadens egoistiska krafter och vi har genom många många år låtit en ansvarsfull politisk socialdemokratisk kraft, utgöra en balans mot egoismens härjningar..

Senare har vi börjat se den motsatta gången.. Marknadsanpassning är det ända salig-görande. Socialdemokrater i ledande ställning är inget undantag.

Vi människor och gräsrötter, måste ta ställning till hur vi politiskt ska ställa oss till den marknadsanpassade egoism, som breder ut sig i vårat Sverige.

Är det verkligen så här vi vill ha det??

God dag och trevlig helg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *