Anfall på spets..

Från norr har Kung Bores styrkor gjort en räd söder ut. Det kanske ska kallas ett kallt anfall på bred front istället. De har trängt lång söder ut med sina kyliga soldater och vi har inget att sätta emot. Vi höll stånd något dygn i norra Götaland men sedan värmen kapitulerade vid slaget om Småländska höglandet så var motståndet krossat.
I ett nafs, så har Kung Bore och hans arméer intagit även skåne..

Nu har våran försvarsminister ropat på hjälp från NATO. Nato mobiliserar sina styrkor söder om oss och har tänt alla blåslampor som de nu ska rikta mot norr. Hoppas att de kan befria oss från Bores okupation..

Vårat försvar kan inte göra något, de sitter belägrade i Sälen. Instängda på hotellen. Där lever de ganska gott på de stackars pengar som vårat försvar har kvar.
Pengarna är slut, vi har inga stridvagnar, inga soldater, inga robotar och inga flygplan.. Och om vi har nåågra så ska de säljas till Brasilien.. Lika bra det föresten för vi har ju ändå ingen bensin till planen.

Pengarna har ju gått åt till skattesänkningar, så nu är det slutförsvarat…
Det tror iallafall 75 procent av alla svenskar, för de har insett att skattesänkningarna har orsakat att vi inte kan försvara oss..

Ha ha skrattar finansministern och statsministern, skulle 75 procent sakna förtroende för vårat försvar… ha ha ha 75 procent, så många är vi ju inte ens….

Nåja de har väl inte varit så bra på att räkna. Båda två har ju gått i den svenska flumskolan..

Nu ska jag göra mitt, jag tänder kamin och eldar på som bara sjutton, för att mota kylan norrut igen. Tur att vi har vårat svenska hemvärn..

God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *