Sega livet..

Livet segar sig fram just nu.
Vädret och mörkret håller både mig och lusten att göra något, inne. Jag sitter mest och tycker synd om mig för att det är så djäkla tråkigt.

Men en tanke slog mig rakt över en axeln, jag gick in i en dörrkarm, om jag har tråkigt så är det ju mitt ansvar att ändra på det. Det kommer ju ingen annan hit och säger… Nu har du kul.

Alltså började jag fundera på vad jag har för roliga saker omkring mig:

– Ljuset vinner mark, eller rättare sagt tid. Det blir ljusare tidigare varje morgon.

– Det är inte kallt, i dag -2 grader men det är ju inte mycket med tanke på att det är februari, det kunde faktiskt ha varit -25 om det hade varit en vanlig vinter.

– Jag har inte drabbats av influensan, många gör det nu. Men det är klart jag är vaccinerad. Riskgrupp som ni vet.. Jättegammal.

– Båtmässan i Älvsjö startar snart.. Sedan är det bara att dra igång och rusta båten för den kommande härliga, långa sommaren.

– En novell inskickad till Bonniers för bedömning, spännande.

– En knäpp hund som tvingar ut mig på promenad så jag får lite motion och mycket frisk luft

– En kamin som jag kan elda härliga brasor i när det känns ruggigt.

Så där, nu känner jag mig mycket piggare och strax ska jag prata med radioamatörvännerna i Östergötland med omnejd. Kontakt på kortvågsradion, strax för 9 Det blir bara bättre och bättre.

Det blir det också i Norrköpings kommun, där har partiet kommit på att skolan blir bättre med mindre elevantal i klasserna och flera lärare. Kul att de inser det jag försökt övertyga dom om i många år nu. Grattis mitt parti.. Nu vinner vi valet.

God dag på er, den hoppets sköna torsdag.. Nu kör vi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *