U-båtar..

Jag såg en bild på en fin SAAB sport årsm 64.. på min tidning Folkbladets första sida i dag. En jättefin bild från en svunnen stor industritid i Sverige.
Bilen ska köras genom hela Europa ner till Monte Carlo där SAAB på sin tid, firade stora triumfer på rallybanorna och med sin tekniska spetskompetens.

I dag ska SAAB göra andra fina finesser istället..
De svenska ointelligenta stor kapitalisterna har ju sålt ut den svensk ubåts tillverkningen till NATO landet Tyskland. Naturligtvis för att själva sko sig på affären..
Om det var bra för Sverige eller inte det skiter dom i bara de kan roffa åt sig pengar.
.

Nu står vi här och kan inte bygga ubåtar åt oss själva längre. Jobben i Karlskrona försvinner och ska vi ha några nya U-båtar så får vi krusa för NATO landet Tyskland och naturligtvis betala ett överpris.
Tvii attan för dessa storkapitalister som tycker sig värna om Sveriges konkurrenkraft och gärna vill sänka andras löner för det.

Nä tacka vet jag SAAB. de finns kvar i Sverige och har nu fått frågan om de kan bygga ubåtar… åt oss?

Det blir spännande att se en svensk u-båt med tvåtaktsmotor och frihjul.. Skrovformen kommer att bli fin, titta gärna på SAAB:s strömlinjeformade karosser från 60 talet. Kaptens order: slå på vindrutetorkarna för nu dyker vi..
En ny epok har startat i Svensk krigsindustri..

Hörni. solen är uppe, just nu ser det ut att bli en fin dag.
God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *