På gång…

Onsdag den 2 juli.
När linorna skulle släppas loss kom jag på att det saknades is i kylboxen.. Bara att knyta fast igen in i den gamla bilen och iväg. Söderköping Hemköp, där brukar jag få köpa lite is. Förr fanns det is i varenda hamn efter kusten, det var på den tiden när det fiskades. Men nu är det slut på fisket och alla ismaskiner är demonterade.. Nu får jag gå på mc. donalds och tigga is… Ur led är tiden.

Klockan tolv bar det av, ingen vind och vackert väder.. Motorn puttrade på. Men i höjd med Kåreholm, sommarhamnen, såg jag att åskmolnen började torna upp sig. In i hamnen och låna en ledig boj… Tur för strax brakade det loss… Åska och regn.
Kvällen blev underbar, efter restaurangmiddagen i båten.. Falukorv, lök, potatis och lite… grädde, satt jag stilla och bara njöt.
Lite senare blev det kvällskaffe och kex. John Blund, kom roende redan kl åtta..
God natt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *