Vilken tur..

Att IFK Norrköping klarade sig kvar i Allsvenskan.. Annars hade vi skattebetalare fått en ökad utgift för Idrottsparken på ca 7 miljoner (enl en centerpartist) det hade inte varit bra. De pengarna behövs till så mycket annat.. Åldringsvård och skola tex…

Folkpartiets rolighetsminister, numera kommunalråd i Norrköping, Reidar Svedahl har varit och lovat lokaler för ett gammalt stridflygplan på Bråvalla. Nu har han… inte så oväntat, svårt att hålla det löftet. Jaja snacka går ju, det är han ganska bra på…
Tänk att jag fick honom, när jag röstade på social-demokrati.. Det var ju inte vad jag ville, men man lär sig av sina misstag..

Nu ska jag ägna fyra år åt att ta reda på vilket parti som står för solidariska värden i samhället.. utan att jag får pajas-partiet på köpet. Där faller min röst nästa gång.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *