Hjältar.

Njuter av gryningljuset idag på morgonens promenad. Det är så skönt att vakna på morgonen och ha en helt ny dag till förfogande. Bara att sätta igång och fylla den med det jag vill eller kanske med det jag kan, för viljan och förmågan går ju inte alltid hand i hand.

Jag läste en insändare i dagens Folkblad där skribenten, en känd lokal miljöpartist, skrev att Måns Zelmerlöv har vunnit en musiktävling men är för den skull på inte sätt någon hjälte.. Det håller jag med om.

Hjältar är alla de små människorna som mot ofta ganska låg betalning ser till att våra gamla får vård och omsorg på äldreboendena och att våra barn får ett bra dagis och skola, att vi får rent vatten i våra vattenkranar och att bussarna kör och kommer i rätt tid..
Allt detta gör de med små resurser som bara den. Det är hjältar som fixar detta. Så det så…
Heja våra riktiga hjältar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *